Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

smokey chef
smokey chef
€1 199,00
Add to Cart


Stoveman Rookoven STF6
Stoveman Rookoven STF6
 Call for Pricing

Eiken rookspaan 2,5 Kg E20/160
Eiken rookspaan 2,5 Kg E20/160
€6,95
Add to Cart


Eiken Rookmot 15 Kg E20/160
Eiken Rookmot 15 Kg E20/160
€29,95
Add to Cart


koudrookkast W1
koudrookkast W1
€615,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte forel met dillesaus
Gerookte forel met dillesaus Print E-mail
There are no translations available

Gerookte forel met dillesaus


peper
zeezout
40 g boter
1 dl creme fraiche
1/2 dl droge witte wijn
2 dl visbouillon
zout
olie
4 forellen
4 el dille

Maak de forellen schoon en dep ze droog. Vet het rooster van de rookoven in met olie en rook de forellen 30 minuten.
Bestrooi ze met zeezout en dien direct met de saus op.
Maak tijdens het roken de saus. Kook de visbouillon met de wijn in tot de helft. Voeg de creme fraiche toe en verhit de saus. Voeg de boter in vlokjes al kloppend toe en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de dille door de saus. Geef de saus apart bij de vis.

Lekker met de knoflook aardappeltjes (zie hieronder) en groene asperges

Knoflookaardappeltjes uit de oven

1 kg malta aardappels
3 teentjes knoflook in plakjes
1 tl zeezout
1 el verse of gedroogde oregano
3 el olijfolie
bakpapier


Aardappels schoonboenen en halveren. In pan met ruim water en zout aardappels 10min. voorkoken. Aardappels afgieten en in vergiet even laten uitdampen.

Oven voorverwarmen op 225C. In schaal knoflook, zout, oregano en olie mengen. Aardappels (met schil) in stukken snijden en door oliemengsel scheppen. Bakplaat bekleden met bakpapier en aardappels erover uitspreiden.

Aardappelstukjes in midden van oven in 20-25 min bruin en gaar roosteren. Regelmatig omscheppen

 

 

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.