Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Rookoven IJmuiden
Rookoven IJmuiden
€478,00
Bestellen


Stoveman Beuken Rookmot 750-2000 5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 750-2000 5 Kg
€9,95
Bestellen


Rookspaan Beuk 20/160
Rookspaan Beuk 20/160
€29,95
Bestellen


Rookoven Scheveningen, Gas gestookt
Rookoven Scheveningen, Gas gestookt
€2 795,00
Bestellen


Rookoven Scheveningen RvS
Rookoven Scheveningen RvS
€2 260,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gevulde varkenshaasjes
Gevulde varkenshaasjes Afdrukken E-mail

GEVULDE  VARKENSHAASJES  (4-6 pers.)

2 varkenshaasjes
150 gram knoflookpaté
75 gram katenspek
50 gram Roquefort
2 el cognac of witte wijn

Meng de cognac of wijn door de patë. Verdeel de Roquefort er eveneens door, verdeeld in grove kruimels. Snijd de varkenshaasjes langs een lange kant open, maar niet helemaal dóór en verdeel de paté tussen het vlees. Klap de haasjes weer dicht en verpak ze stevig in katenspek. Steek het spek vast met natgemaakte houten cocktailprikkers. Rooster de haasjes onder regelmatig keren op de hete BBQ bruin, leg ze daarna opzij op een minder hete plek en laat ze langzaam garen, ook onder regelmatig keren. Neem de haasjes na 20 minuten van de BBQ en snijd ze voor het serveren in dikke schuine plakken en verdeel die onder de gasten/eters.

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.