Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Rookspaan Beuk 20/160
Rookspaan Beuk 20/160
€29,95
Bestellen


Rookoven Katwijk 70/60
Rookoven Katwijk 70/60
€1 609,00
Bestellen


Het Gouden Ambacht, 150 Gram
Het Gouden Ambacht, 150 Gram
€4,95
Bestellen


Droogkast Stoveman STTF 4
Droogkast Stoveman STTF 4
 Contacteer ons voor een prijsopgave

rookoven IJmuiden met glasdeur
rookoven IJmuiden met glasdeur
€695,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte zalm met dille citroen marinade
Gerookte zalm met dille citroen marinade Afdrukken E-mail


Leg de zalm in met zout evt. suiker(voor het roken) na 12 uur spoel je het af en laat hem een aantal uren drogen tot dat hij niet meer plakt. Dan de zalm zijde roken. Nu komt de GRAP!!!!!na het roken smeer je hem in met CITROENRASP (je weet wel Baukje bak producten)beetje warm maken dan gaat het iets makkelijker. Is de zalm bekleed met een mooi dun laagje strooi dan dille topjes vriesdroog er over tot dat de zalm mooi groen is en leg nogmaals 8 tot 12 uur ingepakt weg.  Wrijf de overtollige mix er af en bestrooi opnieuw ligt met gedroogde dille je proeft nu gerookte zalm maar met een vleugje citroen en dille. een mooie variatie van gravedlacks. Mooi dun snijden voor op toastjes of in combinatie met gewoon gerookte zalm.

tip roosjes van gerookte /gemarineerde zalm op bedje van sla/sla roosje met een mosterd honing crème of mosterd dille dressing andere dressing mag ook   zolang het er maar bij past eet smakelijk

 

 

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.