Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Rookturf 5 Kg
Rookturf 5 Kg
€24,95
Add to Cart


Stoveman Beuken Rookmot B10/40 2,5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot B10/40  2,5 Kg
€6,95
Add to Cart


Barbecue spies frame
Barbecue spies frame
€99,00
Add to Cart


stoveman koud rookoven / bewaarkast STB1
stoveman koud rookoven / bewaarkast STB1
€885,00
Add to Cart


Balkon Barbecue Belvito
Balkon Barbecue Belvito
€256,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Oosterse gerookte spareribs
Oosterse gerookte spareribs Print E-mail
There are no translations available

Oosterse gerookte spareribs

Ingrediënten
4 kilo dikke rib
Zoute Soya Saus
Oester Saus
Sesam Olie
Bruine Basterdsuiker
Chinees Vijf Kruiden Poeder
Chili Olie
Kleur zout

Voorbereiding
Maak een marinade van de ingredienten
8 eetlepels Soya Saus
6 eetlepels Oester Saus
2 eetlepel Sesam Olie
6 eetlepels Bruine Basterdsuiker
2 theelepel Chinees Vijf Kruiden Poeder
3 theelepel Chili Olie
1 eetlepel kleur zout
En leg daar de dikke rib minimaal 1 nacht in, natuurlijk in de koelkast.
Maak na het marineren een glazuur door de overgebleven marinade aan de kook te brengen en daar een paar eetlepels rietsuikerstroop door te roeren.

Bereidingswijze
Na het marineren dep je de ribben droog en rookt ze 15 minuten.
Leg de gerookte ribben op het rooster van de oven of bbq en smeer ze royaal in met het zojuist gemaakte glazuur.
Op de bbq garen op indirekt vuur en regelmatig insmeren met de glazuur.
In de oven 30 minuten op 180 graden 1 maal omdraaien en insmeren.

Serveertips
Serveer met knoflooksaus, zoete chilisaus of Piri pirisaus.

 

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.