Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

koudrookkast W3
koudrookkast W3
€930,00
Bestellen


Rookoven Katwijk 70/60
Rookoven Katwijk 70/60
€1 609,00
Bestellen


Gietijzeren grillplaat
Gietijzeren grillplaat
€56,00
Bestellen


Het Gouden Ambacht, 0,5 Kg
Het Gouden Ambacht, 0,5 Kg
€12,95
Bestellen


verchroomde speenvarken spies
verchroomde speenvarken spies
€140,32
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread Afdrukken E-mail

Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread

Nodig voor 4 personen

1 rijpe avocado
1 eetlepel citroensap
1 uitgeperst teentje knoflook
tabasco
8 eetlepels magere yoghurt
4 eetlepels appelsap
4 theelepels (noten)olie
peper
4 stronkjes witlof
3 gekookte aardappels
2 handperen
200 gram geraspte wortel
150 gram gemengde sla
200 gram gerookte kipfilet
90 gram pecannoten
2 eetlepels gehakte muntblaadjes
grof bruinbrood

Bereiding
Pureer de avocado met het citroensap en de knoflook tot een glad mengsel en breng op smaak met een paar druppels tabasco. Klop een dressing van de yoghurt, appelsap, notenolie en peper. Maak de witlofblaadjes los en snijd de grote blaadjes in de lengterichting doormidden. Snijd de aardappels in blokjes. Schil de peren en snijd ze in partjes. Meng de witlof, wortel, sla, aardappel en peer door elkaar, verdeel dit over 4 borden en besprenkel met de dressing. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en verdeel dit samen met de noten over de salade. Bestrooi met de munt en serveer met brood en de avocadospread.

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.