Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

stoveman koud rookoven / bewaarkast STB1
stoveman koud rookoven / bewaarkast STB1
€885,00
Bestellen


Rookoven Zoutkamp
Rookoven Zoutkamp
€349,00
Bestellen


Stoveman Rookoven STF5
Stoveman Rookoven STF5
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Rookturf 2 Kg
Rookturf 2 Kg
€9,95
Bestellen


koudrookkast W1
koudrookkast W1
€615,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Pappardelle met gerookte forel
Pappardelle met gerookte forel Afdrukken E-mail

Pappardelle met gerookte forel

4personen

ingrediënten
• 6 trospruimtomaten
• 15 gedroogde tomaten in olie (ca. 85 g)
• 2 teentjes knoflook, grofgehakt
• 4 sjalotjes, grofgesnipperd
• 175 ml olijfolie
• sap van ½ citroen
• 500 g verse pappardelle of tagliatelle
• 600 g gerookte forelfilets zonder vel, in grote stukken
• Parmezaanse kaas, geraspt 

bereiden

Blancheer de tomaten 2 minuten in een grote pan kokend water.
Neem ze er met een schuimspaan uit en dompel ze enkele minuten onder in een kom ijskoud water.
Verwijder de velletjes, halveer de tomaten en druk de pitjes eruit.
Pureer de tomaten, gedroogde tomaten, knoflook, sjalotjes, olijfolie en het citroensap in een foodprocessor glad.
Meng er peper en zout naar smaak door.
Warm de saus in een middelgrote pan op middelhoog vuur op terwijl je de pasta kookt.
Kook de pasta in het water van de tomaten in 2 minuten al dente.
Laat hem goed uitlekken en meng de tomatensaus en forelfilet erdoor.
Schep hem op warme borden en strooi er wat Parmezaanse kaas over.

 
< Vorige   Volgende >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.