Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Het Gouden Ambacht, 0,5 Kg
Het Gouden Ambacht, 0,5 Kg
€12,95
Add to Cart


Rookoven Katwijk E
Rookoven Katwijk  E
€1 420,00
Add to Cart


Vlakrooster voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl,IJmuiden
Vlakrooster voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl,IJmuiden
€25,49
Add to Cart


koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart


Stoveman Rookoven STF6
Stoveman Rookoven STF6
 Call for Pricing

Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Pappardelle met gerookte forel
Pappardelle met gerookte forel Print E-mail
There are no translations available

Pappardelle met gerookte forel

4personen

ingrediënten
• 6 trospruimtomaten
• 15 gedroogde tomaten in olie (ca. 85 g)
• 2 teentjes knoflook, grofgehakt
• 4 sjalotjes, grofgesnipperd
• 175 ml olijfolie
• sap van ½ citroen
• 500 g verse pappardelle of tagliatelle
• 600 g gerookte forelfilets zonder vel, in grote stukken
• Parmezaanse kaas, geraspt 

bereiden

Blancheer de tomaten 2 minuten in een grote pan kokend water.
Neem ze er met een schuimspaan uit en dompel ze enkele minuten onder in een kom ijskoud water.
Verwijder de velletjes, halveer de tomaten en druk de pitjes eruit.
Pureer de tomaten, gedroogde tomaten, knoflook, sjalotjes, olijfolie en het citroensap in een foodprocessor glad.
Meng er peper en zout naar smaak door.
Warm de saus in een middelgrote pan op middelhoog vuur op terwijl je de pasta kookt.
Kook de pasta in het water van de tomaten in 2 minuten al dente.
Laat hem goed uitlekken en meng de tomatensaus en forelfilet erdoor.
Schep hem op warme borden en strooi er wat Parmezaanse kaas over.

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.