Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Thermostaat voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl en IJmuiden
Thermostaat voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl en IJmuiden
€136,00
Bestellen


Droogkast Stoveman STTF 2
Droogkast Stoveman STTF 2
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Barbecue spies frame
Barbecue spies frame
€99,00
Bestellen


Rookoven Scheveningen RvS
Rookoven Scheveningen RvS
€2 260,00
Bestellen


koudrookkast W4
koudrookkast W4
€1 039,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Pappardelle met gerookte forel
Pappardelle met gerookte forel Afdrukken E-mail

Pappardelle met gerookte forel

4personen

ingrediënten
• 6 trospruimtomaten
• 15 gedroogde tomaten in olie (ca. 85 g)
• 2 teentjes knoflook, grofgehakt
• 4 sjalotjes, grofgesnipperd
• 175 ml olijfolie
• sap van ½ citroen
• 500 g verse pappardelle of tagliatelle
• 600 g gerookte forelfilets zonder vel, in grote stukken
• Parmezaanse kaas, geraspt 

bereiden

Blancheer de tomaten 2 minuten in een grote pan kokend water.
Neem ze er met een schuimspaan uit en dompel ze enkele minuten onder in een kom ijskoud water.
Verwijder de velletjes, halveer de tomaten en druk de pitjes eruit.
Pureer de tomaten, gedroogde tomaten, knoflook, sjalotjes, olijfolie en het citroensap in een foodprocessor glad.
Meng er peper en zout naar smaak door.
Warm de saus in een middelgrote pan op middelhoog vuur op terwijl je de pasta kookt.
Kook de pasta in het water van de tomaten in 2 minuten al dente.
Laat hem goed uitlekken en meng de tomatensaus en forelfilet erdoor.
Schep hem op warme borden en strooi er wat Parmezaanse kaas over.

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.