Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Rookoven Katwijk 70
Rookoven Katwijk 70
€1 249,00
Bestellen


Rookturf 5 Kg
Rookturf 5 Kg
€24,95
Bestellen


Rookoven Katwijk
Rookoven Katwijk
€1 099,00
Bestellen


Barbecue Utrecht
Barbecue Utrecht
€184,00
Bestellen


Eiken Rookmot 5 Kg E0/20
Eiken Rookmot 5 Kg E0/20
€9,95
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Hazenbout roken
Hazenbout roken Afdrukken E-mail

Hazenbout roken.

Ingrediënten: voor 4 Gerookte Hazenbouten.

4 jonge Hazenbouten
Wild kruiden
Kruidnagel
Laurier
20 gram zout
1 liter water

Bereidingswijze:
Hazenbout goed wassen en afdrogen daarna inwrijven met de wildkruiden en pekelen in een mengsel van 20 gram zout op 1 liter water samen met de kruidnagel en de laurier.
Het pekelen moet rustig gebeuren en kan wel 8 uur in beslag nemen Na het pekelen de hazenbouten afdrogen en een half uur laten hangen in de buitenlucht om verder te drogen.

het roken van de Hazenbouten
je prikt de hazenbouten aan de pen en hangt ze in de rookoven wij roken altijd met puur eiken hout                        De Hazenbouten ongeveer 3 uur roken op 80 tot 90 graden de hazenbouten zijn dan superzacht een mooi rosé het eind resultaat is om te smullen.

 

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.