Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

PALLET met Stoveman Eiken Rookmot
PALLET met Stoveman Eiken Rookmot
 Call for Pricing

Het Gouden Ambacht, 0,5 Kg
Het Gouden Ambacht, 0,5 Kg
€12,95
Add to Cart


Stoveman Beuken Rookmot 750-2000 2,5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 750-2000 2,5 Kg
€6,95
Add to Cart


Stoveman Rookoven STF5
Stoveman Rookoven STF5
 Call for Pricing

Thermostaat voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl en IJmuiden
Thermostaat voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl en IJmuiden
€136,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Hazenbout roken
Hazenbout roken Print E-mail
There are no translations available

Hazenbout roken.

Ingrediënten: voor 4 Gerookte Hazenbouten.

4 jonge Hazenbouten
Wild kruiden
Kruidnagel
Laurier
20 gram zout
1 liter water

Bereidingswijze:
Hazenbout goed wassen en afdrogen daarna inwrijven met de wildkruiden en pekelen in een mengsel van 20 gram zout op 1 liter water samen met de kruidnagel en de laurier.
Het pekelen moet rustig gebeuren en kan wel 8 uur in beslag nemen Na het pekelen de hazenbouten afdrogen en een half uur laten hangen in de buitenlucht om verder te drogen.

het roken van de Hazenbouten
je prikt de hazenbouten aan de pen en hangt ze in de rookoven wij roken altijd met puur eiken hout                        De Hazenbouten ongeveer 3 uur roken op 80 tot 90 graden de hazenbouten zijn dan superzacht een mooi rosé het eind resultaat is om te smullen.

 

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.