Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Barbecue Rooster 480 x 480 met grepen
Barbecue Rooster 480 x 480 met grepen
€59,00
Bestellen


Rookoven Breskens
Rookoven Breskens
€435,00
Bestellen


Rookoven Katwijk 70/60
Rookoven Katwijk 70/60
€1 609,00
Bestellen


Rookoven IJmuiden
Rookoven IJmuiden
€478,00
Bestellen


Trendy Barbecue
Trendy Barbecue
€899,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gevulde kabeljauw
Gevulde kabeljauw Afdrukken E-mail

Recept:: Dit recept maken we altijd als we gaan BBQen en die tijd is bijna aan gebroken.

Gevulde kabeljauw, lekker voor op de BBQ

wat heeft u er voor nodig:

1 kleine kabeljauw van ongeveer 1 kg
150 g champignons uit blik
1 bosje gemengde kruiden
40 g boter
100 gr paneermeel
zout
4 eetlepels melk
1 eetlepel olie
1 bosje krulpeterselie
1 citroen.

En dan de bereiding:

 Laat de champignons uitdruipen en hak ze fijn. Was, droog en hak de kruiden. Laat de boter in een braadpan smelten, bak de champignons, voeg er daarna de kruiden, het paneermeel en wat zout bij, roer alles goed door elkaar en roer de melk erdoor. Vul de vis met dit mengsel en maak de openingen met houten prik- kers dicht.Dan de vis losjes in een groot stuk met olie ingesmeerde aluminiumfolie wikkelen, de folie aan alle kanten goed sluiten en de vis onder voort durend keren 40 minuten grillen. Of u kunt de vis met de olie insmeren en hem in de speciale korf op het draaispit bevestigen en in ongeveer 50 minuten gaar grillen. Schik de vis op een schaal, snij hem in plakken en garneer met de peterselie en de partjes citroen.
Serveer met gepofte aardappelen....

Eet Smakelijk

Groetjes Marco

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.