Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Stoveman Rookoven STF6 100
Stoveman Rookoven STF6 100
 Call for Pricing

Rookoven Zoutkamp
Rookoven Zoutkamp
€349,00
Add to Cart


Rookoven Katwijk
Rookoven Katwijk
€1 099,00
Add to Cart


Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 15 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 15 Kg
€28,75
Add to Cart


tuinhaaard Wassenaar
tuinhaaard Wassenaar
€1 555,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Parfait van gerookte heilbot
Parfait van gerookte heilbot Print E-mail
There are no translations available

Parfait van gerookte heilbot (± 8 pers)

Ingrediënten:

400 gr gerookte heilbot
2 dl visfond
2,5 dl Grolsch Wintervorst
6 dl slagroom
8 bl. gelatine peper en zout
1/8 ltr. crème fraîche

Bereiding:
Kook de alcohol uit het bier en voeg de visfond toe.
Even zachtjes doorkoken.
Mengsel even af laten koelen en de geweekte gelatineblaadjes toevoegen en verder laten afkoelen.
Snijd de koude gerookte vis in stukken en doe deze in de keukenmachine.
Blendeer de vis met het bier-visvocht tot een smeuïge massa.
Af laten koelen tot die lobbig wordt. Sla de slagroom op tot yoghurtdikte en spatel door het vismengsel.
Op smaak brengen met peper en zout.
Stort de massa in een met huishoudfolie beklede cakevorm en laat dit tenminste 3 uur in de koelkast opstijven.
Stort de vorm en presenteer in plakken.
Als saus, de crème fraîche loskloppen met wat Wintervorst, en op smaak brengen met peper en zout.
In plaats van heilbot kunnen ook b.v. tarbot, griet of zeewolf worden gebruikt.

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.