Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Stoveman 750 Gram Beuken Rookmot 750-2000
Stoveman 750 Gram  Beuken Rookmot 750-2000
€3,98
Bestellen


Varken Spit RvS werktafel
Varken Spit RvS werktafel
€43,72
Bestellen


PALLET met Stoveman Eiken Rookmot
PALLET met Stoveman Eiken Rookmot
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Stoveman Koud rookoven en bewaarkast.STB 3
Stoveman Koud rookoven en bewaarkast.STB 3
€1 279,00
Bestellen


verchroomde speenvarken spies
verchroomde speenvarken spies
€140,32
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Parfait van gerookte heilbot
Parfait van gerookte heilbot Afdrukken E-mail

Parfait van gerookte heilbot (± 8 pers)

Ingrediënten:

400 gr gerookte heilbot
2 dl visfond
2,5 dl Grolsch Wintervorst
6 dl slagroom
8 bl. gelatine peper en zout
1/8 ltr. crème fraîche

Bereiding:
Kook de alcohol uit het bier en voeg de visfond toe.
Even zachtjes doorkoken.
Mengsel even af laten koelen en de geweekte gelatineblaadjes toevoegen en verder laten afkoelen.
Snijd de koude gerookte vis in stukken en doe deze in de keukenmachine.
Blendeer de vis met het bier-visvocht tot een smeuïge massa.
Af laten koelen tot die lobbig wordt. Sla de slagroom op tot yoghurtdikte en spatel door het vismengsel.
Op smaak brengen met peper en zout.
Stort de massa in een met huishoudfolie beklede cakevorm en laat dit tenminste 3 uur in de koelkast opstijven.
Stort de vorm en presenteer in plakken.
Als saus, de crème fraîche loskloppen met wat Wintervorst, en op smaak brengen met peper en zout.
In plaats van heilbot kunnen ook b.v. tarbot, griet of zeewolf worden gebruikt.

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.