Home arrow Recepten arrow Noorse visschotel
Noorse visschotel Afdrukken E-mail

Noorse visschotel

ingrediënten:
per persoon:
70 gr gerookte Noorse zalm
70 gr gerookte heilbot
70 gr gerookte forel
70 gr gerookte paling
een paar verschillende soorten salade tomaten of kerstomaatjes wat komkommer,
geraspte worteltjes en geraspte knolselder en een heel fijne gesnipperde ui,
een hard gekookt eitje bereiding:

We leggen eerst de verschillende soorten salade op een groot bord.
Daarop doen we naar believen de tomaten, komkommer,de worteltjes, de selder, de ui en het eitje.
De zalm en de heilbot worden er in rolletjes opgelegd, naast de forel en de paling.
Vinaigrette of mayonese worden er apart bij gegeven Dien op met koude aardappeltjes, stokbrood of frietjes

 
< Vorige   Volgende >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.