Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Barbecue Utrecht
Barbecue Utrecht
€184,00
Bestellen


onderstel voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl, IJmuiden
onderstel voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl, IJmuiden
€79,95
Bestellen


Barbecue Rotondo
Barbecue Rotondo
€1 299,00
Bestellen


Het Gouden Ambacht, 250 Gram
Het Gouden Ambacht, 250 Gram
€6,95
Bestellen


Verchroomd Barbecue Rooster, diameter 50 cm,
Verchroomd Barbecue Rooster, diameter 50 cm,
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Noorse visschotel
Noorse visschotel Afdrukken E-mail

Noorse visschotel

ingrediënten:
per persoon:
70 gr gerookte Noorse zalm
70 gr gerookte heilbot
70 gr gerookte forel
70 gr gerookte paling
een paar verschillende soorten salade tomaten of kerstomaatjes wat komkommer,
geraspte worteltjes en geraspte knolselder en een heel fijne gesnipperde ui,
een hard gekookt eitje bereiding:

We leggen eerst de verschillende soorten salade op een groot bord.
Daarop doen we naar believen de tomaten, komkommer,de worteltjes, de selder, de ui en het eitje.
De zalm en de heilbot worden er in rolletjes opgelegd, naast de forel en de paling.
Vinaigrette of mayonese worden er apart bij gegeven Dien op met koude aardappeltjes, stokbrood of frietjes

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.