Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 2,5Kg
Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 2,5Kg
€6,95
Add to Cart


koudrookkast W4
koudrookkast W4
€1 039,00
Add to Cart


test
test
 Call for Pricing

Stoveman Rookoven STF4
Stoveman Rookoven STF4
 Call for Pricing

smokey chef
smokey chef
€1 199,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing Print E-mail
There are no translations available

Haal de paling een half uur voor gebruik uit de koelkast.

Was de komkommer, snijd de helft in flinterdunne plakjes en leg ze op keukenpapier.

Schil de rest van de komkommer, halveer hem in de lengte en schraap de zaadjes eruit.

Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Knip de bieslook in stukjes. Boen de citroen schoon en rasp er 2 theelepels gele schil af. Pers de citroen uit.

 Doe de basilicum met de geraspte citroenschil, 1 eetlepel citroensap, de sojasaus, de olijfolie en 2-3 eetlepels water in een hoge kom en klop het geheel tot een mooi gladde dressing.

Breng de dressing op smaak met zout en peper.

Schep in een kom de blokjes komkommer met de bieslook en 3 eetlepels dressing door elkaar.

Snijd de palingfilets elk in vier stukken. Bedek 4 borden met de plakjes komkommer.

Leg de plakjes paling in het midden naast elkaar op een rijtje.

Schep de komkommerblokjes op de paling en druppel nog wat dressing over de plakjes komkommer.

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.