Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Trendy Barbecue
Trendy Barbecue
€899,00
Bestellen


Barbecue Rooster 480 x 480 mm
Barbecue Rooster 480 x 480 mm
€37,00
Bestellen


Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 5  Kg
€9,95
Bestellen


Stoveman Beuken Rookmot B10 /40 750 Gram
Stoveman Beuken Rookmot B10 /40  750 Gram
€3,98
Bestellen


barbecue HAARLEM
barbecue HAARLEM
€410,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing Afdrukken E-mail

Haal de paling een half uur voor gebruik uit de koelkast.

Was de komkommer, snijd de helft in flinterdunne plakjes en leg ze op keukenpapier.

Schil de rest van de komkommer, halveer hem in de lengte en schraap de zaadjes eruit.

Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Knip de bieslook in stukjes. Boen de citroen schoon en rasp er 2 theelepels gele schil af. Pers de citroen uit.

 Doe de basilicum met de geraspte citroenschil, 1 eetlepel citroensap, de sojasaus, de olijfolie en 2-3 eetlepels water in een hoge kom en klop het geheel tot een mooi gladde dressing.

Breng de dressing op smaak met zout en peper.

Schep in een kom de blokjes komkommer met de bieslook en 3 eetlepels dressing door elkaar.

Snijd de palingfilets elk in vier stukken. Bedek 4 borden met de plakjes komkommer.

Leg de plakjes paling in het midden naast elkaar op een rijtje.

Schep de komkommerblokjes op de paling en druppel nog wat dressing over de plakjes komkommer.

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.