Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

varken spit, Barbecue
varken spit,  Barbecue
€1 206,95
Add to Cart


rookoven IJmuiden met glasdeur
rookoven IJmuiden met glasdeur
€695,00
Add to Cart


Eiken Rookmot 5 Kg E20/160
Eiken Rookmot 5 Kg  E20/160
€9,95
Add to Cart


Rookoven Zoutkamp
Rookoven Zoutkamp
€349,00
Add to Cart


Stoveman Koud rookoven en bewaarkast. STB 2
Stoveman Koud rookoven en bewaarkast. STB 2
€1 139,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte paling met aspergesalade
Gerookte paling met aspergesalade Print E-mail
There are no translations available

Ingerdienten

200 gr gerookte palingfilet
600 gr asperges
zout
100 gr groene lintmacaroni
1/2 komkommer
100 gr gemengde sla
Gehakte peterselie
Sap van 1 citroen
1 eetlepel pittige mosterd
Peper
4 eetlepels olie

Bereiding

De asperges schillen, in stukken van ca. vier centimeter snijden en in water met wat zout gaar koken.
De aspergestukjes met de schuimspaan uit de pan nemen en af laten koelen.
Het kookvocht met wat water aanvullen, aan de kook brengen en de lintmacaroni hierin beetgaar laten worden.
De macaroni in een vergiet storten en met koud water afspoelen.
De komkommer wassen, in de lengte doorsnijden en de zaadlijsten met een lepel verwijderen. Het vruchtvlees in stukjes snijden.
De slabladeren wassen, drogen, eventueel in kleinere stukken verdelen en een deel hiervan op een schaal leggen.
De lintmacaroni mengen met de aspergestukjes, de komkommer en de resterende slabladeren.
Een sausje kloppen van ruim peterselie, citroensap, mosterd, zout en versgemalen peper.
Hier goed kloppend de olie bijschenken.
De macaronisalade met de dressing mengen en het geheel een half uur in laten trekken.
De salade op het bedje van sla scheppen en het geheel garneren met de in stukken gesneden palingfilet en een toefje peterselie.

Eetsmakelijk

Ton.

 

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.