Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Stoveman zwenk barbecue ZG 800
Stoveman zwenk barbecue ZG 800
€1 996,00
Add to Cart


Eiken Rookmot 15 Kg E20/160
Eiken Rookmot 15 Kg E20/160
€29,95
Add to Cart


Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 5  Kg
€9,95
Add to Cart


test
test
 Call for Pricing

Rookoven Katwijk
Rookoven Katwijk
€1 099,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte makreel met kerrierijst
Gerookte makreel met kerrierijst Print E-mail
There are no translations available

Hierbij een recept die wij gebruiken voor de zelfgevangen en gerookte makreel.Helaas gebeurt dat roken bij een goede vriend van mij aangezien ik niet in het bezit ben van een eigen rookoven. Maar wie weet na dit heerlijke recept.

Ingrediënten

Kerrierijst
Gerookte makreel
eieren
300 gr gerookte makreel
250 gr langkorrelrijst
zout
3 eieren
1 grote ui
45 gr boter
1 eetlepel kerriepoeder
1 eetlepel citroensap
Peper
Gehakte bieslook

Bereiding:

De rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaarkoken. De eieren hard koken, laten schrikken, pellen en hakken. De gerookte vis eventueel schoonmaken en in stukjes verdelen. De ui snipperen en in de hete boter glazig laten worden. De kerrie meefruiten en de rijst, tweederde van de eieren en de stukjes gerookte vis hierdoor mengen. Het geheel door en door warm laten worden en eventueel verder op smaak brengen met citroensap, zout en peper. De kerrierijstschotel gegarneerd met bieslook en de resterende gehakte ei serveren

Eet smakelijk,

Sander

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.