Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Stoveman Beuken Rookmot B20/160 2,5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot B20/160 2,5 Kg
€6,95
Bestellen


Rookturf 5 Kg
Rookturf 5 Kg
€24,95
Bestellen


rookoven IJmuiden met glasdeur
rookoven IJmuiden met glasdeur
€695,00
Bestellen


Stoveman Beuken Rookmot B10/40 2,5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot B10/40  2,5 Kg
€6,95
Bestellen


Barbecue / Wok, DEVENTER
Barbecue / Wok, DEVENTER
€1 111,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Warm gerookte zalm
Warm gerookte zalm Afdrukken E-mail

Warm gerookte zalm

Uit eigen ervaring breng ik mijn zalm op smaak met een mengsel van 50%zout en 50% gele basterdsuiker goed door elkaar mengen en droog zouten (dus zonder water). De pekel tijd is afhankelijk van het gewicht van de zalm ik heb altijd zijden van 1,3 kilo en zout ze 5 uur als je het langer doet wordt de smaak van het zout te intens en gaat de smaak van de zalm verloren. Als je een rookoven van stoveman hebt zo als ik kun je er 10 zijdes gelijktijdig in roken. De rook tijd is slechts 35 min op 80 graden (tip de onderste 2 zijdes er eerder uit halen want door het kleine temperatuur verschil hebben die slecht 30 min nodig

heel veel succes met het roken en eet smakelijk
groetjes erik den dekker

 
< Vorige   Volgende >
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.