Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Rookoven Katwijk E
Rookoven Katwijk  E
€1 420,00
Add to Cart


Rookoven Delfzijl
Rookoven Delfzijl
€449,00
Add to Cart


Eiken rookmot 2,5Kg E0/20
Eiken rookmot 2,5Kg E0/20
€8,95
Add to Cart


onderstel voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl, IJmuiden
onderstel voor rookoven Zoutkamp, Delfzijl, IJmuiden
€79,95
Add to Cart


Varken Spit RvS werktafel
Varken Spit RvS werktafel
€43,72
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten arrow Gerookte parelhoenfilet
Gerookte parelhoenfilet Print E-mail
There are no translations available

Gerookte parelhoenfilet met foie gras en port-balsamico dressing


Ingredienten

pijnboompitten
rucola sla
zout
peper
50 ml balsamico azijn
100 ml port
foie gras
2 gerookte parelhoenfilets
tuinkers
bieslook
2 el honing
50 ml olijfolie

Rook de parelhoenfilet ca 30 minuten en leg ze nog even op de gril/grilpan. Laat afkoelen en snijd in plakjes.

Meng de port, balsamicoazijn en olijfolie met 2 el honing totdat de honing vermengd is met de dressing. Breng op smaak met zout en peper.

Rooster de pijnboompitten in een pan.

Leg een beetje rucola sla op een bord en schik de plakjes parelhoenfilet op de sla, samen met een paar krullen foie gras.

Verdeel de dressing over de parelhoenfilet en foie gras. Garneer met de pijnboompitten, tuinkers en bieslook.

Eet smakelijk

 
< Prev   Next >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.