Home arrow Recepten arrow Gerookte parelhoenfilet
Gerookte parelhoenfilet Afdrukken E-mail

Gerookte parelhoenfilet met foie gras en port-balsamico dressing


Ingredienten

pijnboompitten
rucola sla
zout
peper
50 ml balsamico azijn
100 ml port
foie gras
2 gerookte parelhoenfilets
tuinkers
bieslook
2 el honing
50 ml olijfolie

Rook de parelhoenfilet ca 30 minuten en leg ze nog even op de gril/grilpan. Laat afkoelen en snijd in plakjes.

Meng de port, balsamicoazijn en olijfolie met 2 el honing totdat de honing vermengd is met de dressing. Breng op smaak met zout en peper.

Rooster de pijnboompitten in een pan.

Leg een beetje rucola sla op een bord en schik de plakjes parelhoenfilet op de sla, samen met een paar krullen foie gras.

Verdeel de dressing over de parelhoenfilet en foie gras. Garneer met de pijnboompitten, tuinkers en bieslook.

Eet smakelijk

 
< Vorige   Volgende >
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.