Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Rookturf 5 Kg
Rookturf 5 Kg
€24,95
Bestellen


Barbecue Utrecht
Barbecue Utrecht
€184,00
Bestellen


Stoveman Rookoven STF4
Stoveman Rookoven STF4
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Het Gouden Ambacht, 150 Gram
Het Gouden Ambacht, 150 Gram
€4,95
Bestellen


rookoven IJmuiden met glasdeur
rookoven IJmuiden met glasdeur
€695,00
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Sorteer op     Toont # 
Titel Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 5986
gerookte hertebout 5950
Roken van Grauwe Gans borst. 8224
Gerookte Harder 6761
Licht gerookte runder ribeye 10286
Pappardelle met gerookte forel 6524
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12092
Hazenbout roken 7878
Gevulde kabeljauw 8307
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8564
Gerookt zout 9650
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 6917
Roerei met gerookte heilbot 6124
Parfait van gerookte heilbot 7051
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6556
Gerookte paling-aardappel-salade 7801
Noorse visschotel 8019
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6189
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6065
Bamie met gerookte makreel 6756
Verse pasta met gerookte zalm. 9967
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10159
Gerookte palingsalade met citroendressing 6590
Gerookte paling met aspergesalade 5835
Gerookte makreel met kerrierijst 9532
Koud gerookte Bacon 8425
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9378
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 8078
Gerookte ganzenborst 9142
Gerookte beenham 11109
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5769
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 10951
pepermakreel 8868
Geroosterde kipvleugeltjes 6311
Gerookte forel met dillesaus 6790
Oosterse gerookte spareribs 9339
Berejena ahumada (tapas) 5308
Beenham warm gerookt 25333
Op de huid gerookte zalm met een kerrie mayonaise. 7289
Warm gerookte ganzenbort 5512
Gerookte roerei met tuinkruiden 8309
Gerookte forel met dillesaus 10582
gerookte lamsham/hertenham 9918
Koud gerookte zalm 30812
Gerookte zeebaars file 11191
scholletjes gestoofd 5964
Gerookte kipfilet 9058
Warm gerookte zalm met honing-wiskey marinade 15973
varkensspek in "hoi-sin" saus. 7174
Warm gerookte zalm 11235
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 50 van 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.