Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Stoveman Rookoven STF6
Stoveman Rookoven STF6
 Call for Pricing

spitmotor
spitmotor
€82,00
Add to Cart


Het Gouden Ambacht, 250 Gram
Het Gouden Ambacht, 250 Gram
€6,95
Add to Cart


Rookoven Scheveningen, Gas gestookt
Rookoven Scheveningen, Gas gestookt
€2 795,00
Add to Cart


Tuinhaard
Tuinhaard
€999,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Order     Display # 
Item Title Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 6179
gerookte hertebout 6156
Roken van Grauwe Gans borst. 8487
Gerookte Harder 7075
Licht gerookte runder ribeye 10604
Pappardelle met gerookte forel 6720
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12375
Hazenbout roken 8065
Gevulde kabeljauw 8498
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8754
Gerookt zout 9850
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 7098
Roerei met gerookte heilbot 6327
Parfait van gerookte heilbot 7234
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6743
Gerookte paling-aardappel-salade 7985
Noorse visschotel 8206
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6375
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6237
Bamie met gerookte makreel 6935
Verse pasta met gerookte zalm. 10182
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10352
Gerookte palingsalade met citroendressing 6771
Gerookte paling met aspergesalade 5991
Gerookte makreel met kerrierijst 9715
Koud gerookte Bacon 8798
Paté van Makreel voor 4 pers 7672
Gevulde varkenshaasjes 6726
Gerookte parelhoenfilet 7860
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7379
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10653
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9776
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 8282
Gerookte ganzenborst 9396
Gerookte beenham 11291
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5951
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 11142
pepermakreel 9121
Geroosterde kipvleugeltjes 6484
Gerookte forel met dillesaus 6975
Oosterse gerookte spareribs 9553
Berejena ahumada (tapas) 5482
Beenham warm gerookt 26108
Op de huid gerookte zalm met een kerrie mayonaise. 7480
Warm gerookte ganzenbort 5681
Gerookte roerei met tuinkruiden 8537
Gerookte forel met dillesaus 10758
gerookte lamsham/hertenham 10423
Koud gerookte zalm 31622
Gerookte zeebaars file 11538
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Results 1 - 50 of 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.