Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Barbecue Rooster 700 x 480 mm
Barbecue Rooster 700 x 480 mm
€58,00
Bestellen


Stoveman Eiken Rookmot E 0/20 750 Gram
Stoveman Eiken Rookmot E 0/20 750 Gram
€3,98
Bestellen


Eiken rookmot 2,5Kg E0/20
Eiken rookmot 2,5Kg E0/20
€8,95
Bestellen


Stoveman Koud rookoven en bewaarkast. STB 2
Stoveman Koud rookoven en bewaarkast. STB 2
€1 139,00
Bestellen


Eiken rookspaan 2,5 Kg E20/160
Eiken rookspaan 2,5 Kg E20/160
€6,95
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Sorteer op     Toont # 
Titel Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 5669
gerookte hertebout 5613
Roken van Grauwe Gans borst. 7897
Gerookte Harder 6378
Licht gerookte runder ribeye 9878
Pappardelle met gerookte forel 6206
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 11700
Hazenbout roken 7552
Gevulde kabeljauw 7955
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8221
Gerookt zout 9296
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 6598
Roerei met gerookte heilbot 5797
Parfait van gerookte heilbot 6751
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6269
Gerookte paling-aardappel-salade 7496
Noorse visschotel 7709
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 5888
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 5741
Bamie met gerookte makreel 6449
Verse pasta met gerookte zalm. 9573
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 9827
Gerookte palingsalade met citroendressing 6308
Gerookte paling met aspergesalade 5579
Gerookte makreel met kerrierijst 9228
Koud gerookte Bacon 7917
Het geheim van heerlijke gerookte kip 28017
Gerookte eendenborst 11148
Meervalfilet gemarineerd met een salade van witte kool. 6172
gerookte mosselen 5784
Beenham Gerookt 10441
Gerookte en gestoomde zeebaars 7703
Carpaccio van gerookte vis 6062
Gerookte knoflook 12554
Paté van Makreel voor 4 pers 7138
Gevulde varkenshaasjes 6276
Gerookte parelhoenfilet 6970
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 6898
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10007
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 8913
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 7714
Gerookte ganzenborst 8847
Gerookte beenham 10774
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5503
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 10684
pepermakreel 8507
Geroosterde kipvleugeltjes 6014
Gerookte forel met dillesaus 6454
Oosterse gerookte spareribs 9009
Berejena ahumada (tapas) 5029
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 50 van 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2017 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.