Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Het Gouden Ambacht, 1 Kg
Het Gouden Ambacht, 1 Kg
€24,98
Add to Cart


koudrookkast W4
koudrookkast W4
€1 039,00
Add to Cart


Elektrische rookmot ontsteker
Elektrische rookmot ontsteker
€56,00
Add to Cart


Rookturf 2 Kg
Rookturf 2 Kg
€9,95
Add to Cart


Rookspaan Beuk 20/160
Rookspaan Beuk 20/160
€29,95
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Order     Display # 
Item Title Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 6216
gerookte hertebout 6213
Roken van Grauwe Gans borst. 8537
Gerookte Harder 7130
Licht gerookte runder ribeye 10689
Pappardelle met gerookte forel 6768
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12436
Hazenbout roken 8104
Gevulde kabeljauw 8541
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8807
Gerookt zout 9911
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 7142
Roerei met gerookte heilbot 6378
Parfait van gerookte heilbot 7279
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6786
Gerookte paling-aardappel-salade 8025
Noorse visschotel 8250
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6418
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6284
Bamie met gerookte makreel 6977
Verse pasta met gerookte zalm. 10229
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10406
Gerookte palingsalade met citroendressing 6815
Gerookte paling met aspergesalade 6034
Gerookte makreel met kerrierijst 9755
Koud gerookte Bacon 8897
Paté van Makreel voor 4 pers 7715
Gevulde varkenshaasjes 6780
Gerookte parelhoenfilet 7918
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7430
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10709
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9851
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 8340
Gerookte ganzenborst 9487
Gerookte beenham 11341
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5996
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 11187
pepermakreel 9178
Geroosterde kipvleugeltjes 6558
Gerookte forel met dillesaus 7037
Oosterse gerookte spareribs 9607
Berejena ahumada (tapas) 5531
Beenham warm gerookt 26321
Op de huid gerookte zalm met een kerrie mayonaise. 7533
Warm gerookte ganzenbort 5724
Gerookte roerei met tuinkruiden 8607
Gerookte forel met dillesaus 10813
gerookte lamsham/hertenham 10532
Koud gerookte zalm 31772
Gerookte zeebaars file 11641
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Results 1 - 50 of 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.